Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Πέρνα τη γραμμή...

       
                                  Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεπεράσεις το φόβο είναι να συμφιλιωθείς μαζί του.Παρ' ότι  πασχίζει να σε κρατήσει μικρό,αδύναμο,καθηλωμένο, αξιολύπητο,επί πλέον σου φωνάζει ''Δεν πρέπει να περάσεις αυτή την γραμμή''. Εκείνο όμως που δεν σου λέει,είναι ότι από την άλλη πλευρά της γραμμής ,σε περιμένει η ελευθερία και όχι ο θάνατος.Οι δυσκολίες, και  οι σκοτεινές στιγμές της ζωής σου είναι κάτι σαν μύηση. Η πιο σκοτεινή μέρα δίνει τη θέση της στην πιο φωτεινή μέρα.
Καθώς κοιτάζω πίσω,αναγνωρίζω πως τις περιόδους που αντιμετώπιζα μεγάλες προκλήσεις,τις ακολούθησε μεγάλη ωρίμανση.Αν περνάς και συ μια τέτοια περίοδο,κάνε υπομονή. Δεν τιμωρείσαι. Στην πραγματικότητα κάπου πηγαίνεις.Ο κόσμος δεν είναι άδικος. Άδικος θα ήταν αν σε άφηνε να ζεις μέσα στο φόβο.Ευχαρίστησε το Θεό για την ευκαιρία που σου δίνει να ξεφορτωθείς το φόβο, και να βαδίσεις προς το φως που σου αξίζει.Επικοινώνησε με το Θεό και πες ''όλες οι εμπειρίες, με δυναμώνουν,και μέσα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζω,εξελίσσομαι προς το καλύτερο''.

4 σχόλια:

  1. Με τη βοήθεια του καλού μας Θεού ( που δεν τιμωρεί καθώς πολύ όμορφα γραφεις) να ξεπεράσεις και αυτή τη φουρτούνα!
    Με εκτίμηση και σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη βοήθεια του καλού μας Θεού ( που δεν τιμωρεί καθώς πολύ όμορφα γραφεις) να ξεπεράσεις και αυτή τη φουρτούνα!
    Με εκτίμηση και σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οί δυσκολίες μάς καλούν πιό δυνατούς. Μάς δείχνουν ποιούς πραγματικά έχουμε δίπλα μάς, ποιοί είναι οί φίλοι μάς, καί ποιοί πραγματικά είμαστε εμείς οι ίδιοι.
    Κουράγιο στήν δοκιμασία πού περνάς, ό Θεός είναι μεγάλος , καί μόνο αυτός ξέρει τή θά έρθει στήν ζωή μάς τήν επόμενη μέρα.
    ""Καλή δύναμη""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγνωμοσυνη νοιωθω για τα λογια δυναμης και αγαπης...ευχομαι ο Θεος να σας αγκαλιαζει παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή