Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ευχαριστίες...

Ευχαρίστησε τη γέφυρα που σε πέρασε απέναντι    'Τζορτζ  Κόλμαν '                                                               
Καθώς κοιτάζω πίσω τη ζωή μου,αναγνωρίζω πως το καθετί που συνέβη συνέβαλλε σ`αυτό που είμαι τώρα.Αν και έχω περάσει από διαφορετικά επαγγέλματα,συνθήκες ζωής,δοκιμασίες και σχέσεις,βλέπω πως το καθένα μου χάρισε και ένα δώρο.Ακόμα και οι οδυνηροί η οι δύσκολοι καιροί με δίδαξαν μαθήματα που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.Όλα ήταν ευλογίες.
Είναι σημαντικό να διατηρούμε με το παρελθόν μας μια αίσθηση σεβασμού,όπως και για τους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει.Αν νοιώθουμε κακία για πρώην σύζυγο,κάποιον εργοδότη η φίλο,τότε είμαστε δεμένοι στον πόνο και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.Η ταλαιπωρία του παρελθόντος θα μένει μαζί μας,μέχρι να βρούμε τον τρόπο να τη μετατρέψουμε σε δώρο.Και τότε θα μας δώσει τη δύναμη να κινηθούμε προς τα εμπρός.
Αν είσαι πρόθυμος να βρεις το καλό,τότε θα το βρεις.Θεώρησε δεδομένο οτι ο καθένας που εμφανίζεται στη ζωή σου έρχεται για να σου προσφέρει μια ευλογία.Η ευγνωμοσύνη είναι το κλειδί της επιτυχίας.



















2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο κείμενο! Συμφωνώ και το προσπαθώ όσο μπορώ! Να'σαι καλά Θεόδωρε καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχια ειναι να σε λενε Κατερινα...Ευχομαι ο Θεος να σου δινει δυναμη, ειμαι σιγουρος οτι προσπαθεις.Καλη συνεχεια και για σ 'ενα. Εισαι στις προσευχες μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή